• Μικρό Σέρβις Αυτοκινήτου

      Μικρό Σέρβις Αυτοκινήτου

      Μικρό σέρβις αυτοκινήτου περιλαμβάνει: Αλλαγή λαδιών, Αλλαγή φίλτρου λαδιού, Διαγνωστικό έλεγχο 12 σημείων. Τοποθετούμε μόνο Πρωτογενής Λιπαντικά. Σε περίπτωση ανάγκης παρέχουμε Δωρεάν Βιβλιάριο Σέρβις.

    • Μεγάλο Σέρβις Αυτοκινήτου

      Μεγάλο Σέρβις Αυτοκινήτου

      Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου θα παρατείνει την διάρκεια ζωής του γλιτώνοντας σας από περιττά έξοδα και θα εξασφαλίσει τόσο τη δική σας ασφάλεια όσο και των αγαπημένων προσώπων σας που επιβαίνουν σε αυτό.

    • Πλήρες Σέρβις Αυτοκινήτου

      Πλήρες Σέρβις Αυτοκινήτου

      Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα. Πιστεύουμε και υποστηρίζουμε σε κάθε μας κίνηση ότι η οδική ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη και υπερπολύτιμη.

 

ONLINE ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Αφήστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για online εκτιμήσεις, τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές ή για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥME ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Τρακάρατε; Απλώς, κάντε στο κατάστημά μας μία εξουσιοδότηση για να μπει εκείνο στην περιπέτεια πληρωμής…

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Δωρεάν μεταφορά με γερανό του οχήματός σας στον χώρο μας για εργασίες μετά από ατύχημα ή λόγο ακινητοποίησης από βλάβη. Επικοινωνήστε μαζί μας για μεταφορά.

Φίλτρο λαδιού στο δώρο

Φίλτρο Λαδιού Δώρο!

Σας προσφέρουμε ένα φίλτρο λαδιού στο δώρο σε κάθε αλλαγή λιπαντικού κινητήρα μίας από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες παραγωγής λιπαντικών.

ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αυτοκινήτων σε ιδιοκτήτες των οχημάτων απ’όλη την Αττική. Βρισκόμαστε στα Καμίνια του Πειραιά (δίπλα στη Τροχαία του Πειραιά) και διαθέτουμε Δωρεάν Οδική Βοήθεια και Δωρεάν Αυτοκίνητο Αντικατάστασης για τους πελάτες μας. Σε περίπτωση ατυχήματος αναλαμβάνουμε Αποζημιώσεις από Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία αυτοκινήτων. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες σέρβις αυτοκινήτου με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom