• Επισκευές σε βαθουλώματα και χτυπήματα αυτοκινήτων

   Επισκευές σε βαθουλώματα και χτυπήματα αυτοκινήτων

   Για την επισκευή των μικροχτυπημάτων και βαθουλωμάτων χρησιμοποιούμε μια επαναστατική μέθοδο με την ονομασία PDR που δεν απαιτεί βαφή επισκευαζόμενων περιοχών.

  • Βαφείο αυτοκινήτων και μηχανών

   Βαφείο αυτοκινήτων και μηχανών

   Αναλαμβάνουμε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματος χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς.

  • Φανοποιείο αυτοκινήτων και μηχανών

   Φανοποιείο αυτοκινήτων και μηχανών

   Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, παρέχει τις υπηρεσίες φανοποιείου με υπευθυνότητα και συνέπεια, άμεσα και σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 

ONLINE ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Αφήστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για online εκτιμήσεις, τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές ή για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥME ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Τρακάρατε; Απλώς, κάντε στο κατάστημά μας μία εξουσιοδότηση για να μπει εκείνο στην περιπέτεια πληρωμής

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Δωρεάν μεταφορά με γερανό του οχήματός σας στον χώρο μας για εργασίες μετά από ατύχημα ή λόγο ακινητοποίησης από βλάβη, επικοινωνήστε μαζί μας για μεταφορά

αμάξι αντικατάστασης

Αυτοκίνητο Αντικατάστασης

Το όχημα σας χρειάζεται ολική ή τοπική βαφή; Λόγο των εργασιών του φανοποιείου θα μείνει το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο μας πάνω από μία ημέρα; θέλουμε να σας προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία κίνησης. Έτσι, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Αυτοκινήτου Αντικατάστασης για να μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι το αυτοκίνητό σας να επισκευαστεί

ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΑΦΕΙΟΥ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αυτοκινήτων σε ιδιοκτήτες των οχημάτων απ’όλη την Αττική. Βρισκόμαστε στα Καμίνια του Πειραιά (δίπλα στη Τροχαία του Πειραιά) και διαθέτουμε Δωρεάν Οδική Βοήθεια και Δωρεάν Αυτοκίνητο Αντικατάστασης για τους πελάτες μας. Σε περίπτωση ατυχήματος αναλαμβάνουμε Αποζημιώσεις από Ασφαλιστικές Εταιρίες.

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΖΗΜΙΩΝ
 

Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο: δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου. Αναλαμβάνουμε εμείς τον Διακανονισμό Αποζημίωσης.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
 

Επισκευάζουμε τυχών λακκούβες για παράδειγμα σε προφυλακτήρες ή να κολλήσουμε σπασμένα πλαστικά μέρη ακόμα και αν το σπασμένο κομμάτι έχει χαθεί, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα σας.

ΓΙΑΛΙΣΜΑ-ΚΕΡΩΜΑ
 

Αποκαθιστούμε το φθαρμένο από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώμα στο όχημά σας, αφαιρούμε (γρατσουνιές, άχνα, ρετσινιά κτλ), καλύπτουμε άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα.

ΞΕΘΑΜΠΟΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
 

Κάνουμε το ξεθάμπωμα και τη κρυσταλλοποίηση των φαναριών του οχηματός, δίνοντάς σας τέλεια ορατότητα κατά την νύχτα, καλύτερή εμφάνισή στο όχημά και εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά καινούριων φανών.

ΒΑΦΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
 

Το Βαφείο μας διαθέτει μεγάλη πείρα σε βαφές, γυαλίσματα και γενικές επιδιορθώσεις σε πολυτελή οχήματα, καθώς οι ιδιοκτήτες τους εμπιστεύονται την τεχνική, τον επαγγελματισμό και το άρτιο αποτέλεσμα που θα πετύχουν.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ
 

Αναλαμβάνουμε την Ανακατασκευή και Αναπαλαίωση Παλαιών, Κλασικών και μη οχημάτων. Με τιμές λογικές και πάντα σε συνεννόηση με εσάς, η ανακατασκευή γίνεται με μεράκι και ενδιαφέρον.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom