αλλαγή λαδιού κινητήρα

Φίλτρο Λαδιού Δώρο!

Σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες παραγωγής λιπαντικών, σας προσφέρουμε με κάθε αλλαγή λαδιών κινητήρα με οποιοδήποτε λιπαντικό της Gazpromneft ένα φίλτρο λαδιού Δώρο. Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για να επωφεληθείτε την προσφορά μας όποια ημερομηνία θέλετε.

Μεγάλο Σέρβις Αυτοκινήτου

Αντιλαμβανόμενοι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και τις ανάγκες του οδηγού τολμάμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες συντήρησης αυτοκινήτου με ειδικούς ελέγχους στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας προσφέρουμε το Μεγάλο Σέρβις Αυτοκινήτου με 79€ μόνο. Η τιμή αφορά υψηλής ποιότητας λάδι 10w-40 έως 4lt και 4 μπουζί μη Ιριδίου.

Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων

Επειδή όλα τα οχήματα είναι υποχρεωμένα να διαθέτουν Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων ένα χρόνο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, σας προτείνουμε την έκδοσή της με 5€ – κόστος προσφοράς γνωριμίας!

αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Δωρεάν Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

θέλουμε να σας προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία κίνησης. Έτσι, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Δωρεάν Αυτοκινήτου Αντικατάστασης για να μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι το αυτοκίνητό σας να επισκευαστεί.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων.
Όλες οι εργασίες μας εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα που μας ξεχωρίζει.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | by Foxyprom.com