δωρεάν διεκπεραίωση ζημιών ατυχημάτων
αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

ΔΩΡΕΑΝ Διεκπεραίωση Ζημιών Ατυχημάτων

Pitstop Service Συνεργεία – Φανοποιεία Αυτοκινήτων – Μηχανών στο Πειραιά προσφέρει ολοκληρωμένη κάλυψη φροντίδας ατυχήματος και επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων. Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο: δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Αν δεν ευθύνεστε για το ατύχημα αναλαμβάνουμε εμείς την Επισκευή του αυτοκινήτου σας όπως επίσης και τον Διακανονισμό Αποζημίωσης μέσω της ασφαλιστικής εταιρίας χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση.

Αν ευθύνεστε για το ατύχημα η εταιρία μας είναι πάλι κοντά σας με προσιτές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση. Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα διακανονισμού μέσο πιστωτικής κάρτας έως και 12 μήνες ή με συναλλαγματικές (γραμμάτια).

Κατόπιν συνεννόησης σας παρέχουμε Οδική Βοήθεια και Όχημα Εξυπηρέτησης ΔΩΡΕΑΝ για όσο χρόνο διαρκέσει η επισκευή του αυτοκινήτου σας.

ΤΙΜΕΣ

Διεκπεραίωση ζημιώνΔωρεάν
Αυτοκίνητο ΑντικατάστασηςΔωρεάν
Οδική ΒοήθειαΔωρεάν

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία καταστήματα επισκευής αυτοκινήτων.
Όλες οι εργασίες μας εκτελούνται από εξειδικευμένο προσωπικό. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα που μας ξεχωρίζει.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | by Foxyprom.com