φανοποιείο,βαφείο
φανοποιείο,βαφείο

Ολική και τοπική βαφή αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στον Πειραιά

Το βαφείο του Pitstop Service εξειδικεύεται στις βαφές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στα Καμίνια του Πειραιά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις πιο συμφέρουσες τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αναλαμβάνουμε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς. Το βαφείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για νεροδιάλυτα χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης. Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, προσφέρουμε στους πελάτες το επιθυμητό αποτέλεσμα, που συνδυάζεται από εγγυημένη διάρκεια και ανθεκτικότητα.

Μεταξύ των υπηρεσιών Βαφείου που σας προσφέρουμε για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή σας, είναι οι ακόλουθες:

  1. Δωρεάν Επίδειξη. Ελάτε τώρα στο κατάστημά μας για να σας κάνουμε εντελώς δωρεάν μια επίδειξη στο όχημά σας, για να δείτε στην πράξη τα αποτελέσματα της δουλείας μας.
  2. Βαφές Carbon Ανθρακόνημα – Υδροβαφές
  3. Βαφείο πολυτελών αυτοκινήτων
  4. Γυάλισμα Αυτοκινήτων, Κέρωμα – Νανοτεχνολογία
  5. Βαφές Φούρνου Μοτοσυκλετών

ΤΙΜΕΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΒΑΦΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ολική Βαφή μικρού Αυτοκινήτου700.00€
Ολική Βαφή μεσαίου Αυτοκινήτου900.00€
Ολική Βαφή μεγάλου Αυτοκινήτου1200.00€
Ολική Βαφή Μοτοσυκλέτας500.00€
Βάψιμο Προφυλακτήρα Αυτοκινήτου110.00€
Βάψιμο Φτερού Αυτοκινήτου110.00€
Βάψιμο Πόρτας Αυτοκινήτου110.00€
Βάψιμο Καπό Αυτοκινήτου140.00€
Βάψιμο Ουρανού Αυτοκινήτου150.00€

Τα χρώματα είναι Ευρωπαϊκά, αντιχαρακτικά, ακρυλικά, διπλής επίστρωσης με δύο (2) χρόνια εγγύηση για δική μας υπαιτιότητα που αφορά την εργασία και τα χρώματα.

Ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα εκτός από τα SUV και τα Jeep. Αν έχετε ένα από αυτό το τύπο αυτοκινήτου καλέστε μας στο 210 4115 100 και θα ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος βαφής του δικού σας οχήματος.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για εργασίες φανοποιείας, για ξεμοντάρισμα τμημάτων του αυτοκινήτου και για αποκατάσταση καμμένων – κατεστραμμένων χρωμάτων σε περίπτωση ανάγκης. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom