Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας στα σέρβις, φανοποιεία, βαφές αυτοκινήτου στα Καμίνια του Πειραιά

Ολική βαφή αυτοκινήτου Mini-Cooper

500€ για την ολική βαφή αυτοκινήτου με εγγύηση!

Σας προσφέρουμε την ολική βαφή ενός μικρού  μεγέθους αυτοκινήτου με 500€. Η αρχική τιμή για ένα βάψιμο ολόκληρου αυτοκινήτου είναι 900€. Κερδίζετε 400€. Εναλλακτικά, πληρώνετε 700€ για να βάψουμε ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο. Η αρχική αξία της ολικής βαφής του αυτοκινήτου είναι 1200€. Κερδίζετε 500€. Σε περίπτωση ενός μεγάλου – η τιμή προσφοράς θα είναι 900€ αντί της αρχικής τιμής 1500€. Κερδίζετε 600€.

Σας παρέχουμε Όχημα Εξυπηρέτησης ΔΩΡΕΑΝ για όσο χρόνο διαρκέσει η βαφή του αυτοκινήτου σας.

Τα χρώματα είναι Ευρωπαϊκά, αντιχαρακτικά, ακρυλικά, διπλής επίστρωσης με εγγύηση για δική μας υπαιτιότητα που αφορά την εργασία και τα χρώματα.

*Υπάρχει επιπλέον χρέωση για εργασίες φανοποιείας σε περίπτωση ανάγκης.

Βαφή τμημάτων αμαξώματος αυτοκινήτου

Από 80€ οι προσφορές σε βαφή αυτοκινήτου με το κομμάτι

Σας προσφέρουμε βάψιμο προφυλακτήρα ή φτερού ή πόρτας με 80€. Η αρχική τιμή είναι 110€.

Για το βάψιμο ενός μεγαλύτερου τμήματος του αμαξώματος, όπως το καπό, πληρώνετε 100€. Η αρχική τιμή βαφής καπό είναι  140€.

Για το βάψιμο ακόμα μεγαλύτερου τμήματος του αυτοκινήτου, όπως ο ουρανός, πληρώνετε 120€. Η αρχική τιμή βαφής ουρανού είναι 150€.

Σας παρέχουμε Όχημα Εξυπηρέτησης ΔΩΡΕΑΝ για όσο χρόνο διαρκέσει η βαφή του αυτοκινήτου σας.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα ευρωπαϊκά, αντιχαρακτικά, ακρυλικά, διπλής επίστρωσης.

* Η προσφορά ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα εκτός από τα SUV και τα Jeep. Αν έχετε διαφορετικό τύπο αυτοκινήτου καλέστε μας στο 210 4115 100 και θα ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος τοπικής βαφής του δικού σας οχήματος.

Μεγάλο service αυτοκινήτου

Μεγάλο Σέρβις Αυτοκινήτου με 120€

Αντιλαμβανόμενοι το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και τις ανάγκες του οδηγού τολμάμε να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες συντήρησης αυτοκινήτου με ειδικούς ελέγχους στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σας προσφέρουμε το Μεγάλο Σέρβις Αυτοκινήτου με 120€ μόνο. Οι αρχικές τιμές αυτής της υπηρεσίας αρχίζουν από 200€. Κερδίζετε έως και 40%. Η τιμή αφορά υψηλής ποιότητας λάδι 10w-40 έως 4lt, Φίλτρο Λαδιού, Φίλτρο Καυσίμου, Φίλτρο Αέρος, Φίλτρο Κλιματιστικού και 4 Μπουζί μη Ιριδίου. Παράλληλα εκτελείται Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος των 21 σημείων.

Σε περίπτωση υψηλότερων απαιτήσεων του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, πληρώνετε την ανάλογη διαφορά τιμής ανταλλακτικών μετά από συνεννόηση.

Φίλτρο στο δώρο με κάθε αλλαγή λαδιών

Φίλτρο Λαδιού Δώρο!

Δώρο φίλτρο λαδιού σε κάθε αλλαγή λιπαντικού κινητήρα. Με 35€ – λάδι αυτοκινήτου υψηλής ποιότητας 10W-40 έως 4lt, φίλτρο λαδιού αυτοκινήτου και εργασία αλλαγής λαδιού και φίλτρου. Σε συνεργασία με μία από τις κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες παραγωγής λιπαντικών της Gazpromneft. Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για να επωφεληθείτε την προσφορά μας όποια ημερομηνία θέλετε.

Σε περίπτωση υψηλότερων απαιτήσεων του κατασκευαστή του αυτοκινήτου σας, πληρώνετε την ανάλογη διαφορά τιμής ανταλλακτικών μετά από συνεννόηση.

Κάρτα καυσαερίων με 5 ευρώ

Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων Δωρεάν!

Επειδή όλα τα οχήματα είναι υποχρεωμένα να διαθέτουν Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων ένα χρόνο από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, σας προτείνουμε την έκδοσή της Δωρεάν με κάθε Μεγάλο Σέρβις αυτοκινήτου σας!

Αυτοκίνητο αντικατάστασης

Δωρεάν Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης

Θέλουμε να σας προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία κίνησης. Έτσι, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Δωρεάν Όχημα Αντικατάστασης για να μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι το αυτοκίνητό σας να επισκευαστεί.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom