• Μικροεπισκευές

   Μικροεπισκευές

   Για την επισκευή των μικροχτυπημάτων και των βαθουλωμάτων χρησιμοποιούμε μια επαναστατική μέθοδο που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή είναι παγκοσμίως γνωστή με την ονομασία PDR SYSTEM.

  • Φανοποιείο – Βαφείο

   Φανοποιείο – Βαφείο

   Αναλαμβάνουμε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς με εγγυημένη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.

  • Συνεργασία με Ασφαλιστικές

   Συνεργασία με Ασφαλιστικές

   Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο: δεν χρειάζεται να εκταμιεύσετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου. Αναλαμβάνουμε εμείς τον Διακανονισμό Αποζημίωσης.

 

ONLINE ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Αφήστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για online εκτιμήσεις, τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές ή για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥME ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Τρακάρατε; Απλώς, κάντε στο κατάστημά μας μία εξουσιοδότηση για να μπει εκείνο στην περιπέτεια πληρωμής…

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Δωρεάν μεταφορά με γερανό του οχήματός σας στον χώρο μας για εργασίες μετά από ατύχημα ή λόγο ακινητοποίησης από βλάβη, επικοινωνήστε μαζί μας για μεταφορά.

αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Αυτοκίνητο Αντικατάστασης

θέλουμε να σας προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία κίνησης. Έτσι, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Αυτοκινήτου Αντικατάστασης για να μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι το αυτοκίνητό σας να επισκευαστεί.

ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΑΦΕΙΟΥ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟΥ

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αυτοκινήτων σε ιδιοκτήτες των οχημάτων απ’όλη την Αττική. Βρισκόμαστε στα Καμίνια του Πειραιά (δίπλα στη Τροχαία του Πειραιά) και διαθέτουμε Δωρεάν Οδική Βοήθεια και Δωρεάν Αυτοκίνητο Αντικατάστασης για τους πελάτες μας. Σε περίπτωση ατυχήματος αναλαμβάνουμε Αποζημιώσεις από Ασφαλιστικές Εταιρίες.

ΒΑΦΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ
 

Το βαφείο Pitstop Service στα Καμίνια του Πειραιά εξειδικεύεται στις βαφές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Αναλαμβάνουμε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
 

Επισκευάζουμε τυχών λακκούβες για παράδειγμα σε προφυλακτήρες ή να κολλήσουμε σπασμένα πλαστικά μέρη ακόμα και αν το σπασμένο κομμάτι έχει χαθεί, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα σας.

ΓΙΑΛΙΣΜΑ-ΚΕΡΩΜΑ
 

Αποκαθιστούμε το φθαρμένο από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώμα στο όχημά σας, αφαιρούμε (γρατσουνιές, άχνα, ρετσινιά κτλ), καλύπτουμε άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα.

ΞΕΘΑΜΠΟΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
 

Κάνουμε το ξεθάμπωμα και τη κρυσταλλοποίηση των φαναριών του οχηματός, δίνοντάς σας τέλεια ορατότητα κατά την νύχτα, καλύτερή εμφάνισή στο όχημά και εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά καινούριων φανών.

ΒΑΦΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
 

Το Βαφείο μας διαθέτει μεγάλη πείρα σε βαφές, γυαλίσματα και γενικές επιδιορθώσεις σε πολυτελή οχήματα, καθώς οι ιδιοκτήτες τους εμπιστεύονται την τεχνική, τον επαγγελματισμό και το άρτιο αποτέλεσμα που θα πετύχουν.

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ
 

Αναλαμβάνουμε την Ανακατασκευή και Αναπαλαίωση Παλαιών, Κλασικών και μη οχημάτων. Με τιμές λογικές και πάντα σε συνεννόηση με εσάς, η ανακατασκευή γίνεται με μεράκι και ενδιαφέρον.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | by Foxyprom.com