φανοποιείο,βαφείο
φανοποιείο,βαφείο

Βαφή φούρνου αυτοκινήτου

Το βαφείο της Pitstop Service εξειδικεύεται στις βαφές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στα Καμίνια του Πειραιά, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στις πιο συμφέρουσες τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά. Αναλαμβάνουμε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματός σας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς. Το βαφείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο, με φούρνο νέας τεχνολογίας για νεροδιάλυτα χρώματα με σύστημα αναρρόφησης σκόνης. Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον μονάδες βαφής, προσφέρουμε στους πελάτες το επιθυμητό αποτέλεσμα, που συνδυάζεται από εγγυημένη διάρκεια και ανθεκτικότητα.

Δωρεάν βάψιμο αυτοκινήτου

Για εργασίες που αποζημιώνονται από επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες, στην Pitstop Service αναλαμβάνουμε την αποζημίωση της επισκευής του οχήματός σας. Σας απαλλάσσουμε από δύσκολες και χρονοβόρες διαδικασίες και το βασικότερο: δεν χρειάζεται να παρέχετε χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Τιμές για βάψιμο αυτοκινήτου

Ολική Βαφή μικρού Αυτοκινήτου 700.00€
Ολική Βαφή μεσαίου Αυτοκινήτου 900.00€
Ολική Βαφή μεγάλου Αυτοκινήτου 1200.00€
Ολική Βαφή Μοτοσυκλέτας 500.00€
Βάψιμο Προφυλακτήρα Αυτοκινήτου 110.00€
Βάψιμο Φτερού Αυτοκινήτου 110.00€
Βάψιμο Πόρτας Αυτοκινήτου 110.00€
Βάψιμο Καπό Αυτοκινήτου 140.00€
Βάψιμο Ουρανού Αυτοκινήτου 150.00€

Τα χρώματα είναι Ευρωπαϊκά, αντιχαρακτικά, ακρυλικά, διπλής επίστρωσης με δύο (2) χρόνια εγγύηση για δική μας υπαιτιότητα που αφορά την εργασία και τα χρώματα.

Ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα εκτός από τα SUV και τα Jeep. Αν έχετε ένα από αυτό το τύπο αυτοκινήτου καλέστε μας στο 210 4115 100 και θα ενημερωθείτε άμεσα για το κόστος βαφής του αυτοκινήτου σας.

Υπάρχει επιπλέον χρέωση για εργασίες φανοποιείας, για ξεμοντάρισμα τμημάτων του αυτοκινήτου και για αποκατάσταση καμμένων – κατεστραμμένων χρωμάτων σε περίπτωση ανάγκης. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Τι περιέχει το κόστος βαφής αυτοκινήτου στην Pitstop Service;

Το κόστος βαψίματος αυτοκινήτου περιλαμβάνει τα αναλώσιμα υλικά και όλες τις προετοιμαστικές και συνοδευτικές εργασίες, όπως:

 1. Καθαρισμός αυτοκινήτου. Όταν ένα αυτοκίνητο ή μέρος του φτάσει στο φανοβαφείο και είναι έτοιμο προς βαφή, πρώτα πρέπει όλες οι επιφάνειες να καθαριστούν. Φυσικά το πλύσιμο αυτό είναι εξειδικευμένο, για αυτό χρησιμοποιείται υλικό απομάκρυνσης σιλικόνης και ειδικό πανί καθαρισμού από σκόνη.
 2. Τρίψιμο για την απομάκρυνση τυχόν σκουριές. Κατά την διάρκεια της επισκευής είναι πιθανόν να αποκαλυφθούν οι διαβρώσεις, όταν απομακρυνθούν τα προστατευτικά στρώματα από τη λαμαρίνα. Αυτό επιτυγχάνεται με τρίψιμο που γίνεται προσαρμοστικά στην επιφάνεια, μέχρι να καθαριστεί τελείως η λαμαρίνα. Αλλά θέλει προσοχή για να μην μειωθεί το πάχος της λαμαρίνας.
 3. Η αδρανοποίηση. Στην ουσία η αδρανοποίηση αφορά την δημιουργία ενός προστατευτικού στρώματος για την αποφυγή διάβρωσης. Γίνεται με οξέα ψευδαργύρου, τα οποία θα περνάμε επάνω από τη λαμαρίνα.
 4. Απολίπανση της επιφάνειας. Είναι αναγκαίο οι επιφάνειες πριν βαφτούν να απολιπανθούν. Η διαδικασία αυτή γίνεται με πεπιεσμένο αέρα και ένα λεπτό στρώμα διαλυτικού.
 5. Μόλις περαστεί ο διαλύτης και πριν εξατμιστεί θα πρέπει η επιφάνεια να τριφτεί για να μην δημιουργήσει διαβρώσεις. Το τρίψιμο γίνεται με ένα παλμικό τριβείο.
 6. Στοκάρισμα, επεξεργασία με τριβείο και ψιλό γυαλόχαρτο.
 7. Επεξεργασία με αστάρι.
 8. Επιλογή χρωμάτων και βαφή.
 9. Στέγνωμα και «ψήσιμο» του χρώματος μετά την βαφή στο φούρνο αρκετή ώρα σε θερμοκρασίες έως 60°C.

Λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές απαιτήσεις για το ποιοτικό βάψιμο αυτοκινήτου σας, μόνο στους επαγγελματίες μπορείτε να εμπιστευτείτε εργασίες τέτοιας πολυπλοκότητας. Η βαφή αυτοκίνητου στο σπίτι σε μη επαγγελματικές συνθήκες δεν είναι μόνο αναποτελεσματική και επικίνδυνη για το περιβάλλον, αλλά είναι και βλαβερή, καθώς πάντα προκαλεί ζημιά με τη διάβρωση λαμαρίνας και ξεφλούδισμα χρωμάτων στο πλησιέστερο μέλλον.

Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε βαφές αμαξωμάτων αυτοκινήτων επιτυγχάνεται χάρη:

 • Τη πολυετή εμπειρία της ομάδας του φανοβαφείου και το δημιουργικό πνεύμα της.
 • Τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού τελευταίες τεχνολογίες και πιστοποιημένα αναλώσιμα.
 • Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα ευρωπαϊκά, αντιχαρακτικά, ακρυλικά, διπλής επίστρωσης.
 • Στο ευρύ φάσμα συνοδευτικών υπηρεσιών – επαγγελματικές συμβουλές, συστάσεις για την επιλογή χρώματος, λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της ζημιάς και τις ιδιαιτερότητες μιας συγκεκριμένης μάρκας αυτοκινήτου.

Στην Pitstop Service ακολουθούμε τις αρχές της ειλικρίνειας, της διαφάνειας και της ευπρέπειας στις υπηρεσίες μας. Η τιμολογιακή μας πολιτική παραμένει σταθερή, χωρίς καμία κρυφή χρέωση. Οι τελικές τιμές αναφέρονται αμέσως μετά την εκτίμηση και συμφωνούνται με τον πελάτη. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε προσιτές τιμές πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

Εκτελούμε εργασίες οποιασδήποτε δυσκολίας στις βαφές αυτοκινήτων και σε γαλβανισμένη λαμαρίνα, καθώς και σε άλλες επιφάνειες που απαιτούν μη τυπική προσέγγιση.

Εξίσου, εγγυόμαστε εξαιρετική ποιότητα όσο σε ολική τόσο και σε μερική βαφή του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την αρχική κατάσταση του αυτοκινήτου. Παρέχουμε μακροχρόνια εγγύηση σε όλες τις υπηρεσίες έως και 5 χρόνια.

Για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συζητήσουμε όλες τις επιθυμίες σας, παρακαλούμε συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία στη φόρμα. Αφού λάβουμε τις πληροφορίες, ο σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Δωρεάν Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας είναι πρωταρχικός στόχος της Pitstop Service. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες σας και επιδιώκουμε η επισκευή του αυτοκινήτου να είναι μια εύκολη για εσάς διαδικασία. Φροντίζουμε για την έγκαιρη διάθεση αμαξιού εξυπηρέτησης για την περίοδο που το όχημά σας επισκευάζεται στα σύγχρονα φανοβαφεία μας.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom