γυάλισμα κέρωμα αυτοκινήτου

Γυάλισμα - Κέρωμα οχήματος

Αν το όχημά σας έχει χάσει την αρχική του λάμψη, περάστε από εμάς να σας αφαιρέσουμε (γρατσουνιές, πιτσιλιές χρωμάτων, άχνα, ρετσινιά κτλ), να το γυαλίσουμε και να το κερώσουμε δίνοντάς του τέλειο φινίρισμα. Αποκαθιστούμε το φθαρμένο από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώμα στο όχημά σας, ενώ καλύπτουμε άμεσα και με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα. Στο συνεργείο μας γίνεται ολοκληρωμένο εξωτερικό γυάλισμα από εξειδικευμένους τεχνίτες που ασχολούνται μόνο με γυαλίσματα.

Κέρωμα – Νανοτεχνολογία

Για περαιτέρω προστασία του χρώματος του αυτοκινήτου σας από τις καιρικές συνθήκες αλλά και από τις συνθήκες της καθημερινότητάς χρησιμοποιούμε κερί για βαθιά γυαλάδα ή για μεγαλύτερη διάρκεια και αντοχή στο χρόνο προϊόν νανοτεχνολογίας.

ΤΙΜΕΣ

Εργασία 35.00€ η ώρα
Διαγνωστικός Έλεγχος 12 σημείων Δωρεάν

Δωρεάν επίδειξη γυαλίσματος αυτοκινήτου

Ελάτε τώρα στο κατάστημά μας για να σας κάνουμε εντελώς δωρεάν μια επίδειξη στο όχημά σας, για να δείτε στην πράξη τα αποτελέσματα της δουλείας μας.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom