• Βάψιμο Πολυτελών Αυτοκινήτων

   Βάψιμο Πολυτελών Αυτοκινήτων

   Το Βαφείο του Pitstop Service Πειραιά διαθέτει μεγάλη πείρα σε βαφές, γυαλίσματα και γενικές επιδιορθώσεις σε πολυτελή οχήματα όπως Lotus, Mercedes, Jaguar κ.α.

  • Γυάλισμα – Κέρωμα Αυτοκινήτων

   Γυάλισμα – Κέρωμα Αυτοκινήτων

   Αποκαθιστούμε το φθαρμένο από τις καιρικές συνθήκες ή τον χρόνο χρώμα στο όχημά σας, ενώ καλύπτουμε με έμφαση στη λεπτομέρεια κάθε ζημιά, φθορά και θαμπάδα.

  • Βάψιμο αυτοκινήτου

   Βάψιμο αυτοκινήτου

   Αναλαμβάνουμε τοπικές και ολικές βαφές ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία ή χρώματα του οχήματος χρησιμοποιώντας τα καλύτερα και ποιοτικότερα χρώματα της αγοράς.

 

ONLINE ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

Αφήστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για online εκτιμήσεις, τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές ή για οποιαδήποτε απορία έχετε!

 

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥME ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Τρακάρατε; Απλώς, κάντε στο κατάστημά μας μία εξουσιοδότηση για να μπει εκείνο στην περιπέτεια πληρωμής

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Δωρεάν μεταφορά με γερανό του οχήματός σας στον χώρο μας για εργασίες μετά από ατύχημα ή λόγο ακινητοποίησης από βλάβη, επικοινωνήστε μαζί μας για μεταφορά

αμάξι αντικατάστασης

Αυτοκίνητο Αντικατάστασης

Το όχημα σας χρειάζεται ολική ή τοπική βαφή; Λόγο των εργασιών του φανοποιείου θα μείνει το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο μας πάνω από μία ημέρα; θέλουμε να σας προσφέρουμε απόλυτη ελευθερία κίνησης. Έτσι, δημιουργήσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία Αυτοκινήτου Αντικατάστασης για να μπορείτε να μετακινηθείτε μέχρι το αυτοκίνητό σας να επισκευαστεί

ΆΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΑΦΕΙΟΥ

Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών αυτοκινήτων σε ιδιοκτήτες των οχημάτων απ’όλη την Αττική. Βρισκόμαστε στα Καμίνια του Πειραιά (δίπλα στη Τροχαία του Πειραιά) και διαθέτουμε Δωρεάν Οδική Βοήθεια και Δωρεάν Αυτοκίνητο Αντικατάστασης για τους πελάτες μας. Σε περίπτωση ατυχήματος αναλαμβάνουμε Αποζημιώσεις από Ασφαλιστικές Εταιρίες.

ΞΕΘΑΜΠΟΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
 

Κάνουμε το ξεθάμπωμα και τη κρυσταλλοποίηση των φαναριών του οχηματός, δίνοντάς σας τέλεια ορατότητα κατά την νύχτα, καλύτερή εμφάνισή στο όχημά και εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά καινούριων φανών.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
 

Προσφέρουμε: Οδική Βοήθεια, Επισκευή τρακαρισμένου αυτοκινήτου, Διακανονισμό Αποζημίωσης, Δωρεάν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης, Διακανονισμό πληρωμής με πιστωτική κάρτα έως και 12 δώσεις αν ευθύνεστε.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom