αλλαγή τακάκια
καινούρια τακάκια φρένων

Έλεγχος-Σέρβις Φρένων ΙΧ

Στο συνεργείο μας πραγματοποιείται Γενικός Σέρβις Φρένων αλλά και Δωρεάν Έλεγχος Φρένων. Το σέρβις πραγματοποιείται με σύγχρονα μηχανήματα, εκπαιδευμένο προσωπικό και γνήσια ανταλλακτικά (κατά προτίμηση).

Το Γενικό Σέρβις Φρένων περιλαμβάνει:

 1. Έλεγχος, συμπλήρωση υγρών φρένων
 2. Οπτικός Έλεγχος Φρένων
 3. Αλλαγή Τακάκια
 4. Ίσωμα Δίσκων
 5. Ρύθμιση Χειρόφρενου

Οι εργασίες και τα γνήσια ανταλλακτικά καλύπτονται με 2 Χρόνια Εγγύηση.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός που διαθέτουμε μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε αξιόπιστα οποιοδήποτε πρόβλημα φρένων που μπορεί να έχει το όχημά σας.

ΤΙΜΕΣ

Τακάκια Εμπρός από 12.00€
Τακάκια Οπίσθια από 10.00€
Σιαγόνες στα Ταμπούρα από 15€
Εργασία κάθε 1 ώρα 35€

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 • Πως καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητό μου χρειάζεται αλλαγή τακάκια

  Σας ενημερώνουμε εμείς για την κατάσταση των φρένων στα τακτικά σέρβις του αυτοκινήτου σας. Επίσης τα περισσότερα τακάκια φρένων συγχρονιών αυτοκινήτων  έχουν αισθητήρες ή ενσωματωμένα ελάσματα που προειδοποιούν σφυρίζοντας ή με την ένδειξη στο πίνακα οργάνων.

 • Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των δισκόπλακων και των ταμπούρων;

  Τα ταμπούρα χρησιμοποιούν  σιαγόνες μέσα σε ένα περίβλημα (το τύμπανο) για την επιβράδυνση του οχήματός σας. Οι σιαγόνες των φρένων  ωθούνται προς τα έξω, και φρενάρουν το τύμπανο προκαλώντας τριβή. Τα δισκόφρενα από την άλλη πλευρά είναι διατεταγμένα διαφορετικά, με έναν δίσκο που είναι τοποθετημένος σε κάθε τροχό και επιβραδύνει με τα τακάκια φρένων. Και πάλι αυτό προκαλεί τριβή και επιβραδύνει το όχημα.

  Τα δισκόφρενα γενικά παρέχουν μεγαλύτερη δύναμη πέδησης και στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι τοποθετημένα στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Σε κάποιες περιπτώσεις τα ταμπούρα είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος, όπου απαιτείται λιγότερο φρενάρισμα.

  Και οι δύο τύποι συστημάτων πέδησης χρησιμοποιούν την ίδια αρχή εφαρμογής τριβής για την επιβράδυνση του οχήματός, επομένως και οι δύο θα φθείρονται με την πάροδο του χρόνου.

 • Γιατί όταν πατάω φρένο τα τακάκια σφυρίζουν;

  Αυτό πιθανώς να  οφείλεται σε κάποια φθορά (νυχάκι) που έχουν υποστεί οι δισκόπλακες ή το υλικό τριβής λόγω μετάλλων να κάνει προσωρινό θόρυβο μετά την αλλαγή ο οποίος θα σταματήσει μετά από μερικά χλμ.

 • Στα πόσα χιλιόμετρα πρέπει να γίνεται αλλαγή φρένων;

  Αλλαγή φρένων (τακάκια) γίνεται περίπου κάθε 30.000 χιλιόμετρα αλλά αυτό εξαρτάται από το πάχος υλικού τριβής, από την ποιότητα του, από την σκληρότητα του και από τη χρήση που κάνει ο καθένας μας.

 • Πως μπορώ να βελτιώσω τα φρένα του αυτοκινήτου μου;

  Μπορώ να βελτιώσω τα φρένα του αυτοκινήτου μου αλλάζοντας  τις δισκόπλακες του αυτοκινήτου μου με κάποιες καλύτερες (πχ τρυπητές, χαρακτές) ή σε μεγαλύτερης διαμέτρου.

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom