ξεθάμπωμα φαναριών,φανών,κρυσταλλοποίηση
ξεθάμπωμα φαναριών,φανών,κρυσταλλοποίηση

Ξεθάμπωμα Φαναριών

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικά χειρίζεται το αυτοκίνητό, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λόγω της επίδρασης διαφόρων περιβαλλοντικών παραγόντων ένα πολύ συχνό φαινόμενο που συμβαίνει στα περισσότερα αυτοκίνητα είναι αυτό του “θαμπώματος” των φαναριών. Αποτέλεσμα αυτού η δυσκολία στη νυχτερινή οδήγηση λόγω μειωμένης ισχύος των φώτων. Χαρακτηριστικό των φαναριών αυτών είναι έντονο κίτρινο χρώμα και θαμπάδα η οποία δεν φεύγει με απλά πλυσίματα.

Η θαμπάδα / θόλωμα οφείλεται στο φαινόμενο του πολυμερισμού του πλαστικού των φωτιστικών σωμάτων από την ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία του περιβάλλοντος και από την υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη χρήση τους. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό, αλλά κυρίως πρακτικό, καθώς τα φώτα αποτελούν τη βασικότερη πηγή φωτισμού του οχήματος σας και σε περίπτωση δυσλειτουργίας τους απειλείται η ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Πριν αποφασίσετε να τα αντικαταστήσετε επισκεφτείτε μας να τα ξεθαμπώσουμε και να τα κρυσταλλοποιήσουμε δίνοντάς σας τέλεια ορατότητα κατά την νυχτερινή οδήγηση, καλύτερή εμφάνισή στο όχημά σας, αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά καινούριων φανών. Στο φανοποιείο του Pitstop Service έχουμε την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα εργαλεία για να τα κάνουμε σαν καινούρια, με τιμές ασυναγώνιστες στην αγορά.

ΤΙΜΕΣ

Η τιμές λογικές Πάντα σε συνεννόηση με πελάτες μας
Διαγνωστικός Έλεγχος 12 σημείων Δωρεάν

Κλείστε ραντεβού για το Service του αυτοκινήτου σας!

Είμαστε ένα από τα κορυφαία συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Επωφεληθείτε τις προσφορές μας σε υπηρεσίες με προσιτές τιμές και δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο πάντα με γνώμονα των επαγγελματισμό και τη ποιότητα.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom