Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής

Μέσω Αντικαταβολής

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω των οδηγών του e-shop ή του courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής.

Μέσω Viva Wallet

  1. Αν διαθέτετε πιστωτική/χρεωστική κάρτα VISA, MasterCard μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται μέσω της εφαρμογής Viva Wallet.Με χρήση πιστωτικής κάρτας μπορείτε να πληρώσετε έως 12 δόσεις στο κατάστημά μας, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς της κάρτας σας (οι χρεωστικές δεν δέχονται δόσεις). Η μηνιαία επιβάρυνση είναι περίπου 0.5% που αντιστοιχεί σε ετήσιο επιτόκιο 10.8%. Για παράδειγμα για αγορές αξίας € 100 με 12 δόσεις θα πληρώσετε τελικά €106 δηλαδή 12 μήνες x 0.5% επιβάρυνση = 6% περισσότερο.
  2. Κατά την χρήσης της κάρτας σας στο κατάστημα να γίνει ο πιστωτικός έλεγχος της ταυτότητάς σας. Ζητάμε την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την αποφυγή χρήσης κλεμμένων πιστωτικών καρτών και την προστασία των πραγματικών ιδιοκτητών τους.
  3. Σε περίπτωση υποβολής της παραγγελίας σας επιλέξατε “πληρωμή με αντικαταβολή” η πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα δεν θα είναι δεκτή.
  4. Η διαδικασία του αντιλογισμού (ολικού ή μερικού) στις χρεώσεις πιστωτικών καρτών, γίνεται όπως ακριβώς έχει γίνει η χρέωση της κάρτας. Αν η χρέωση έχει γίνει εφάπαξ, η επιστροφή θα γίνει εφάπαξ, ενώ αν η χρέωση έχει γίνει με δόσεις τότε και η επιστροφή θα γίνει με δόσεις.

Μέσω εντολής πληρωμής από Τραπεζικό Λογαριασμό

Για την πληρωμή της παραγγελίας σας και την άμεση εκτέλεσή της χωρίς επιπλέον διαδικασίες και χωρίς έξοδα πληρωμής, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή στην τράπεζα σας μέσω web banking ή mobile apps, επιλέγοντας Πληρωμές μέσω Τραπέζης . Εκεί θα τοποθετήσετε τον κωδικό πληρωμής και το ποσό που θα σας δώσουμε, μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εμείς θα λάβουμε αυτόματα την πληρωμή σας και η παραγγελία σας θα προωθηθεί άμεσα. Δεν υπάρχουν έξοδα πληρωμής, εφόσον η τράπεζα είναι ελληνική και επιλέξετε πληρωμή μέσω web banking ή phone banking ή του app της τράπεζας σας και όχι σε φυσικό κατάστημα. Ισχύει σε όλες τις ελληνικές τράπεζες.

Επιλεγμένα Προϊόντα

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom