• Συντήρηση και Επισκευές συστήματος Ανάρτησης

  Συντήρηση και Επισκευές συστήματος Ανάρτησης

  Τα Αμορτισέρ και τα Γόνατα  επιθεωρούνται από τους τεχνικούς μας σε κάθε διάστημα προγραμματισμένης τακτικής συντήρησης. Στα πλαίσια της συντήρησης γίνονται οπτικοί έλεγχοι και έλεγχος της στάθμης η και αλλαγή υδραυλικού υγρού. Μεγάλη προσοχή δίνουμε στην επιλογή του υδραυλικού υγρού η οποία γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Όταν πρόκειται για ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανισμό όλες οι βλάβες ανιχνεύονται με την βοήθεια της διαγνωστικής συσκευής.

 • Σέρβις – Επισκευή σε Σύστημα Μετάδοσης της Κίνησης

  Σέρβις – Επισκευή σε Σύστημα Μετάδοσης της Κίνησης

  Έλεγχος-Σέρβις Κιβωτίων Tαχυτήτων.

  Ο εξωτερικός έλεγχος αφορά το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων, τη στεγανότητα και τον έλεγχο της στάθμης του λιπαντικού. Ο έλεγχος της στάθμης του λιπαντικού πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής. Συνήθως, ο έλεγχος αυτός γίνεται κάθε 5 000 km ή κάθε 6 μήνες ανάλογα με το ποιο θα συμπληρωθεί πρώτο και με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν διαρροές. Εάν υπάρχουν διαρροές, ο έλεγχος απαιτείται σε μικρότερο χρονικό διάστημα και αριθμό χιλιομέτρων.

 • Διάγνωση και Επισκευές Ηλεκτρικού συστήματος

  Διάγνωση και Επισκευές Ηλεκτρικού συστήματος

  Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, εκτός των ηλεκτρικών του υποσυστημάτων, περιλαμβάνει και αρκετές πολύπλοκες ηλεκτρονικές διατάξεις λειτουργίας και ασφάλειας. Η σωστή συντήρηση και αντιμετώπιση των όποιων βλαβών απαιτεί εξειδικευμένους τεχνικούς και σύγχρονες διαγνωστικές συσκευές, με τις οποίες γίνονται γρήγορα και αξιόπιστα οι διαγνωστικοί έλεγχοι σε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | by Foxyprom.com