• Συμβουλές για την καλοκαιρινή οδήγηση

  Συμβουλές για την καλοκαιρινή οδήγηση

  Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το όχημα σας είναι καλά συντηρημένο και διαθέτει εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης για να κρατήσετε την οικογένεια σας ασφαλή. Πριν ξεκινήσετε τα πολλά χιλιόμετρα λοιπόν, σας συμβουλεύουμε τα εξής:

 • Συντήρηση και Επισκευές συστήματος Ανάρτησης

  Συντήρηση και Επισκευές συστήματος Ανάρτησης

  Τα Αμορτισέρ και τα Γόνατα  επιθεωρούνται από τους τεχνικούς μας σε κάθε διάστημα προγραμματισμένης τακτικής συντήρησης. Στα πλαίσια της συντήρησης γίνονται οπτικοί έλεγχοι και έλεγχος της στάθμης η και αλλαγή υδραυλικού υγρού. Μεγάλη προσοχή δίνουμε στην επιλογή του υδραυλικού υγρού η οποία γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Όταν πρόκειται για ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μηχανισμό όλες οι βλάβες ανιχνεύονται με την βοήθεια της διαγνωστικής συσκευής.

 • Σέρβις – Επισκευή σε Σύστημα Μετάδοσης της Κίνησης

  Σέρβις – Επισκευή σε Σύστημα Μετάδοσης της Κίνησης

  Έλεγχος-Σέρβις Κιβωτίων Tαχυτήτων.

  Ο εξωτερικός έλεγχος αφορά το σύστημα αλλαγής ταχυτήτων, τη στεγανότητα και τον έλεγχο της στάθμης του λιπαντικού. Ο έλεγχος της στάθμης του λιπαντικού πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής. Συνήθως, ο έλεγχος αυτός γίνεται κάθε 5 000 km ή κάθε 6 μήνες ανάλογα με το ποιο θα συμπληρωθεί πρώτο και με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν διαρροές. Εάν υπάρχουν διαρροές, ο έλεγχος απαιτείται σε μικρότερο χρονικό διάστημα και αριθμό χιλιομέτρων.

© Copyright 2020 - Pitstop Service | Κατασκευή Ιστοσελίδας Foxyprom